O nouă pictură murală în Chișinău!

O tânără de cel mult 1 metru și 70 cm înălțime a înfrumusețat fațada unei clădiri din Chișinău. A îmbrăcat în culori vii o suprafață de 130 metri pătrați. Vă imaginați? Vorbim despre o suprafață care lesne se poate referi la un apartament de exemplu. Izzy Izvne a muncit 8 zile ca să încheie lucrarea.

This slideshow requires JavaScript.

Așadar, dacă aveți drum spre sectorul Botanica, unde se găsește peretele proaspăt colorat al fabricii de vinuri „Atu”, să aveți mult spațiu liber în telefon sau, și mai bine, un aparat foto, ca să faceți multe poze superbe.

 

„Pictura reprezintă două siluete, de bărbat și de femeie. Silueta femeii se constituie din flori frumoase, iar a bărbatului din compoziții caligrafice complicate, goale pe dinăuntru. Atunci când privești atent desenul, vei observa că petalele florilor se desprind de silueta feminină ca să se prindă de cea masculină, astfel umplând-o pe dinăuntru cu frumos. Asta se și întâmplă în viața reală”, mi-a explicat Izzy Izvne – tânăra cunoscută pentru ornamentarea stațiilor de așteptare a troleibuzului din Ialoveni și pentru multe alte proiecte excepționale din Chișinău. Ea e maestră în graffiti, motiv pentru care a fost invitată în Emiratele Arabe să realizeze o lucrare halucinantă pe pereții unui salon auto.

Citește: http://ea.md/o-tanara-artista-graffiti-din-chisinau-i-a-cucerit-pe-arabi-creeaza-picturi-3-d-de-a-dreptul-halucinante/

Iar în filmulețul de mai jos puteți vedea cum arăta fațada fabricii de vinuri până la marea transformare:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s